Garantii

  • Garantam calitatea comandata prin investitia intr-un laborator autorizat grad II situat in statia de betoane Cornetu si prin selectarea riguroasa a furnizorilor nostrii: ciment Heidelberg (Carpat), aditivi BASF, agregate Sorel, impermeabilizant Hyseal, fiecare dintre cei enumerati avand declaratii de performanta si marcaj de conformitate CE.
  • Garantam cantitatea comandata prin asigurarea serviciilor de transport si pompare cu utilaje monitorizate prin GPS; autopompa de beton indica cantitatea de beton pompata.
  • Garantam respectarea livrarii la orele programate cu o marja de 45 min. In caz contrar primiti gratuit serviciul de pompare pe toata perioada derularii constructiei. (Aceasta garantie se acorda conform contractului pentru comenzi scrise si confirmate cu minim 48 de ore inaintea turnarii.)
  • Garantam raspunsul la cererea dvs de oferta in maxim 60 min de la primirea si confirmarea primirii acesteia. In caz contar va oferim gratuit 2 mc de beton C 16/20.
  • Garantam pastrarea pretului convenit pe toata durata constructiei dvs. Nu vor fi majorari de pret indiferent de cresterea costurilor de productie in acelasi an calendaristic.
  • Garantam conduita angajatilor nostri. Suntem dornici sa va servim la cel mai inalt nivel, asigurandu-va de respectul tuturor angajatilor nostrii. In caz contrar va oferim gratuit 2 mc de beton C 16/20.

Pentru detalii privind garantiile TOP BETON va rugam sa contactati biroul comercial la numarul de telefon 0752.400.200 sau la adresa de e-mail office@topbeton.ro.