Echipamente

STATIE DE BETOANE - STETTER MODEL CP30

STATIE DE BETOANE - STETTER MODEL CP30

An fabricatie 2008
 
 
Capacitate de productie de 30mc/ora, respectiv 300mc/zi
 
Statia Stetter CP 30 si-a dovedit fiabilitatea si calitatea productiei in peste 1500 de locatii din diferite tari, fiind rezultatul celor 45 de ani de experienta Stetter in domeniul productiei de statii de betoane.
 
Constructia sa asigura o mixare omogena a amestecului printr-o miscare atat pe axa verticala, cat si pe cea orizontala.
 
Pentru precizia dozajului statia dispune de o unitate centrala gestionata digital ce lucreaza in tandem cu cantare electronice, atat pentru agregate, cat si pentru ciment sau aditiv. In acest fel, interferenta umana este redusa la maxim, de unde si o acuratete  mare a retetelor si o calitate extrem de ridicata si constanta a produsului final.
 
Silozurile cu care este dotata statia permit o stocare a mai multor tipuri de ciment, si ca si consecinta o gama larga de betoane pot fi produse cu acest tip de utilaj.
 

 


AUTOMALAXOARE PENTRU TRANSPORTUL BETONULUI PROASPAT

AUTOMALAXOARE PENTRU TRANSPORTUL BETONULUI PROASPAT

Flota de transport Top Beton dispune de 3 tipuri de automalaxoare 
- Volvo FM suprastructura Stetter 9 mc- 3 unitati
- Volvo FM suprastructura Liebherr 7 mc- 1 unitate
- MAN TGA suprastructura Liebherr 9 mc -2 unitati
Puterile dezvoltate de aceste vehicule se incadreaza intre 350 si 400 CP.
 
Toate vehiculele din flota sunt produse incepand cu anul 2008, fiind caracterizate de viteze mari de exploatare, precum si o capacitate mare de transport.
 
Datorita celor doua volume disponibile exista o elasticitate mare in privinta cantitatii livrate, elasticitate ce se traduce prin  capabilitate de a livra inclusiv cantitati mici la cererea clientilor nostri.
De asemenea,  pentru a satisface cerintele clientilor, exista posibiltatea de a mari capacitatea de transport prin parteneriatele existente cu alti transportatori specializati.
Intreaga flota dispune de monitorizare GPS,  fapt ce face posibila urmarirea camionului si extragerea de rapoarte asupra curselor efectuate. 


UTILAJ POMPARE STATIONAR - PUTZMEISTER P715TD

UTILAJ POMPARE STATIONAR - PUTZMEISTER P715TD

Conceput pentru pompare beton in spatii restrinse sau cu acces dificil , in zone aglomerate  sau cu restrictii de gabarit , utilajul se caracterizeaza printr-o versatilitate deosebita fiind capabil sa pompeze atat betoane cu granulatie agregatului pana la 16 mm, cat si sape sau sape autonivelante.
 
- distanta pompare in plan orizontal 130 ml
- inaltime pompare verticala 30 ml
- debit 18 mc/h
- posibilitate pompare in releu pina la 200 ml orizontal
 
Top Beton are in parcul propriu 4 asemnea utilaje, fapt  ce ne confera un grad mare de acoperire a lucrarilor de acest tip, existand inclusiv posibilitatea furnizarii unui utilaj de rezerva in cazul turnarilor cu grad mare de complexitate .
 

AUTOPOMPA SCHWING 41 M - AUTOSASIU VOLVO FM9

AUTOPOMPA SCHWING 41 M - AUTOSASIU VOLVO FM9

An de fabricatie 2008
Capacitate de pompare 132 mc/h, presiune maxima de lucru 80 bar.
Inaltime maxima verticala 41 m (36.5 m orizontal)
Coloana de pompare cu 4 brate deschidere M
 
Autopompa Schwing  S 41X are cea mai mare inaltime de pompare pentru un vehicul cu 3 axe.  Constructia pe un sasiu cu 3 axe ii confera o maniabiltate deosebita in zone cu acces limitat fara a fi  sacrificata inaltimea maxima de pompare, inaltime egalata doar de autopompele  cu 4 axe.